mandag 8. februar 2010

Lappeteppe


Har begynt på et lappeteppe med trekanter. Stoffene jeg har brukt er gamle gardiner o.l. Er ferdig med overdelen så nå er det bare vatt / bakstykke og quiltinga som gjenstår. Det kommer jeg tilbake til senere eller kanskje om en laaang stund. Jeg har ikke gjort det før på et så stort teppe - så jeg er ikke helt sikker på om jeg får det til.

6 kommentarer:

Merete sa...

Hei
Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min:o) Ser du har strikket en lue som heter Line-Lua - har du oppskrift på den? En sånn lue kunne jeg tenkt å strikke til meg selv.
Merete

Merete sa...

Det var forresten et fint teppe du har sydd, herlige friske farger! Det med quilting på store tepper er ikke lett, blir fort så klumsete med alt stoffet. Men med litt tid og tålmodighet går det nok bra :o)

Sigrun sa...

Kjempeflott teppe du holder på med. Spreke farger.

Anne-Grethe sa...

Så mange flotte ting du har laget!
Likte spesielt godt dukene du har sydd til sønnen din, den med sort/grått/rosa - den var lekker!Kom over bloggen din mens jeg søkte på "Fanny Weekendbag" - jeg har akkurat kjøpt mønsteret til denne og skal snart sette i gang.. Takk for titten her og ha en riktig god helg! :-)

Elins systue sa...

Kjekt med gamle gardiner. Bruker også slikt. Fint teppe

Smått og stort sa...

Hei- og takk for koselig hilsen inne på bloggen min (angående hjertene)Så nydelig teppe du syr! Gleder meg til å se det ferdig quiltet... Jeg er helt fersk med lapper, men det teppet fristet...Har nok noen gamle gardiner et sted som jeg kan øve meg på! Nå skal jeg kikke gjennom resten av bloggen din- ser ut som du lager mye fint- ha en fin dag!