søndag 25. april 2010

Byveska


Byveska sydd etter mønsteret til Annaka.  Denne skal være en gave til ei som fyller 50 år.  Håper den faller i smak. Praktisk veske med mange lommer, en stor med glidelås. Har også laget snor til nøkler eller mobiltelefon.


Enda  en Annakaveske.  Denne har jeg gjort litt lengre, men den har de samme lommene og  snor til nøkler eller mobiltelefon .   Legger denne for salg i Annabua.

8 kommentarer:

Kari M sa...

Kjempeflotte vesker. Har sydd et par av dem jeg også. Liker godt fasongen og at den er så praktisk med mange lommer inni.

Elisabeth sa...

Kjempefin 50 årsgave. Jubilanten blir sikkert fornøyd.
Ha ei kreativ uke.
Elisabeth

Odins lille hjørne sa...

så flotte vesker! Blir en kjempeflott bursdagspresang!!! Regner med at mottaker blir kjempeglas for den vesken!!

Anonym sa...

Håper du snart får stoffene dine. Jeg kjøper aldri for mer enn i underkant av 33 $ (under 200 kr.)
Da slipper jeg 25 % toll. Og dersom pakken skulle bli borte på veien, er det ikke allverdens med penger tapt, selv om det selvfølgelig er dumt . Men til nå har alt kommet fram til meg. Lykke til, karinanna, og ha en god dag!

Heges quilte- og strikkeblogg sa...

Tusen takk for kommentaren du har lagt igjen på bloggen min. Jeg anbefaler på det varmeste å drive med håndsøm innimellom, det er så utrolig godt å holde på med, rene rekreasjonen. Og det går fortere enn man tror. Forresten er det ikke noe måk for meg at alt må gå så fort, jeg koser meg med arbeidet mens jeg holder på.
utrolig fine vesker du lager. jeg likte spesielt godt byveska i grå/sorte og hvite stoffer. Hilsen fra Hege

Tonje sa...

Wow, så mye lekkert det var her da! Jeg dumpet tilfeldigvis borti bloggen din. Synes de veskene i sort og hvitt med drodledamer på var bare helt fantastisk herlig! Du er kjempeflink synes jeg!

Linda sa...

Flotte vesker du har sydd.
det er morro å sy vesker,kos å gi i gave.Søt Tilda :))
Ha en fin kveld!

AnKa sa...

Nydelig veske, jeg tipper jubilanten blir kjempelykkelig for den:)
Du lurte på tunikamønstret jeg bruker når jeg syr. Det er hentet fra Alt om håndarbeid nr 1/09, og er tengnet litt om slik jeg ville ha den. Men Burda har masse flotte mønster.Lykke til, håper du finner et mønster du liker.
Ha en flott ettermiddag.