søndag 6. februar 2011

Reisemappe

 


Har sydd to reisemapper, noen ideer fant jeg på nettet og noe pønsket jeg ut selv. God plass til billetter  da lommene er så store at det er plass til et A4 ark brettet dobbelt. Lommer til pass - sydde også på en plastbit på en av lommene til bagasjelappene.

På den blå mappa har jeg brukt " veskeplast" er ikke helt sikker på hva det heter (et plaststoff som strykes på stoffet for å få det stivt uten at det blir så tykt) Kjøpte det hos Lappedilla i Bodø.   Suverent til denne mappa. Brukte også vliselin på lommedelene.  På den svarte brukte jeg bordvatt, men synes det ble for tykt.

Mobilvesker - grunnmønsteret er Annakas sitt.  Har gjort de større og laget en borrelåslukning istedenfor magnetknapp. Setter på en ring og lager snor med karabinkrok, kjempelurt til å feste nøklene i.

Liten toalettmappe av rester
6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så smart reisemappe. Fin liten pung. Kjekt å få brukt opp litt rester
Ha ei fin uke.

Elisabeth

Bente sa...

Veldig praktisk med reisemappe.
Desse var flotte.
Smarte mobilvesker, greit å ha ein krok til nøklane, dei forsvinn liksom i veska :-)

Mobaat sa...

Så mye fint du har laget. Reisemappene var kjempepraktiske. Mobilveskene var flotte og det var også toalettmappen.

Ha en fortsatt fin dag:)

Flittige hender sa...

WOW - her var det mye lekkert :0)

Gurimalla sa...

Så mye fint du syr!

Trine Pedersen sa...

Blir mest kortlaging på meg for det er så enkelt å pusle med. Syinga har ligget brakk lenge. Har abbonert på AnnAKas juleteppe. Håper det blir et kick til å komme i gang igjen. :) De mobilveskene dine med krok til nøkkelen var jammen lure. Koselig å høre fra deg. :):)