onsdag 6. april 2011

Award

Etter 1 ukes vinterferie og 14 dager i influensa er jeg på stettende igjen. Det ble en lang bloggpause  av dette. Men så hyggelig å være i gang igjen -   finne mange hyggelige kommentarer og tre awarder  på bloggen min, en fra http://ritashandarbeid.blogspot.com/  en fra http://elisabethgrendahl.blogspot.com/sabet og en fra http://gunns-hobbykrok.blogspot.com/

Takker for alle tre -  synes  jo  det er kjempehyggelig, men det følger jo også en del arbeid med de.  Har svart på den ene- den fra Rita (den samme som fra Gunn).Jeg skal gi denne Awarden videre til 5 blogger som har færre enn 100 følgere, og samtidig skal jeg svare på 5 spørsmål ;)1. Hvorfor startet du blogg?

Jeg begynte å legge inn bilder bare for morro skyld , mest for å lære meg å bruke datamamaskin og hva den kunne brukes til.
Synes etterhvert at det ble kjempeartig , både å legge ut det jeg hadde laget å få det inn i et system , men også å bli inspirert av alt det flotte som lages rundt omkring.  Finner stadig noe jeg har lyst til å lage - det er jo også veldig trivelig å få kommentarer på det en holder på med. Synes også det er spennende  å følge de jeg har på blogglista -  det er jo nesten som å sjekke om det er noe spennende i posten i dag,


2. Hvilke blogger følger du?

Alt som har med håndarbeid å gjøre, noen matblogger og hageblogger.


3. Favorittfarge?

Rødt -  varme nyanser sammen med sort.  Det vises også veldig godt når jeg går gjennom bloggen min å ser på det jeg har laget.

4. Favorittfim(er)?

"Så som i himmelen" -   Da jeg så den for en del år siden var det en helt spesiell opplevelse da filmen var ferdig,  folk ble bare sittende igjen i salen - ville ikke at det skulle være slutt liksom
.
5. Hvilke land ville du besøke, og hvorfor?

Vil tilbake til Frankrike, var på tur i Provence og det gjør jeg gjerne igjen. Besøke små tettsteder, lukte på lavendel, se store marker med solsikker, gå på markeder -  det var bare helt herlig.  Vil også tilbake til Roma, var der i 3 dager men det ble alt for lite.De 5 bloggene jeg gir denne Awarden til blir:

Tojas puslerier
Greta
Hjertelill
Stofftausa
AnnemaAlle disse har  mye fint håndarbeide i sine blogger, masse kjekt som frister å sette seg ned å sy selv.Det er også blogginnehavere med en vidt spekter når det gjelder alder - spennende.

2 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Grattis till awarderna!
Så bra att du kryat på dig och är på gång igen!
Må så gott!

Snertne sneller og små nøster sa...

Grattis med awarder! Artig å lese litt mer om deg :-)

Ha en fin kveld - klem Siv