søndag 26. juni 2011

Betongarbeid
Dette synes jeg var et spennende og artig prosjekt.  Resultatet ble jeg kjempefornøyd med.  Har holdt på med masse hagearbeid i det siste også en del støping.  Litt rester av betong ble brukt  til å lage dette bladet (brukte et rabarbrablad).
Har sett noe lignende på en hageblogg og fikk lyst til å prøve.  Fantaserer også om å lage et lite fuglebad.   Limte  fast et hjerte som jeg kjøpte på Plantasjen.


Har også sydd masse som jeg skal vise dere senere - men kjolen til Emma skal jeg vise dere i dag.  Både stoff og mønster er fra Stoff og Stil.


13 kommentarer:

Lisbeth sa...

Knalltøft blad med hjerte:-)
Utrolig masse fint du har laget, Karin!

Klem, Lisbeth i nr 48;-)

Gunn Monica sa...

Stilig blad, artig at en kan bruke betong slik. Ikke alltid en tenker over hvor mye fint en kan lage av alt mulig rart:o)
Lykke til med fuglebadet;-)

Trinola sa...

oj oj dette er midt i blinken til meg :O)Skal prøve dette jeg også å håper på samme resultat ;D Søt kjole også forresten ;D

Elisabeth sa...

Stilig blad. Kjempesøt kjole.
Ha en fin mandagskveld.

Elisabeth

Trine Pedersen sa...

Så utrolig stilig det ble. Kjempestilig pynt til hagen. Nydelig kjole du har sydd. Blir spennende å se hva mer du har laget.

Ha en herlig sommerferie!

MaritJ sa...

Hallo! Det var bare helt fantastisk den støpinga di!!!! Bladet ble så bra at det kunne æ jammen tengt til å prøve mæ på æ å! Nydelig fin kjole til Emmamor!-) Nyt dagan uti hagen og kos dæ med støpinga!

Randi T sa...

Så stilig med den støpinga på rabarbrablad.Det fikk jeg lyst til å prøve og. Inspirerende å se det du lager.. Takk for titten:)

Lilian sa...

Så flott det bladet ble, stilig!! Du har laget mye fint. Lykke til med fuglebadet, blir spennende å se :)

marianne sa...

Du er en multi-kunstner. og alt du får tid tl. Må bare beundre deg og alt det fine du lager. Kansje du skulle holde kurs?

marianne sa...

Du er en multi-kunstner. og alt du får tid tl. Må bare beundre deg og alt det fine du lager. Kansje du skulle holde kurs?

Odins lille hjørne sa...

Sååå stilig!!! Både kjole og blad!!!! Tøft med det hjertet på
Klem Odin

2ne sa...

Kjempelekkert blad - og for en idè :-) Ønsker deg en kreativ og flott uke.

Snertne sneller og små nøster sa...

Skikkelig tøft :-)