onsdag 6. april 2011

Award

Etter 1 ukes vinterferie og 14 dager i influensa er jeg på stettende igjen. Det ble en lang bloggpause  av dette. Men så hyggelig å være i gang igjen -   finne mange hyggelige kommentarer og tre awarder  på bloggen min, en fra http://ritashandarbeid.blogspot.com/  en fra http://elisabethgrendahl.blogspot.com/sabet og en fra http://gunns-hobbykrok.blogspot.com/

Takker for alle tre -  synes  jo  det er kjempehyggelig, men det følger jo også en del arbeid med de.  Har svart på den ene- den fra Rita (den samme som fra Gunn).Jeg skal gi denne Awarden videre til 5 blogger som har færre enn 100 følgere, og samtidig skal jeg svare på 5 spørsmål ;)1. Hvorfor startet du blogg?

Jeg begynte å legge inn bilder bare for morro skyld , mest for å lære meg å bruke datamamaskin og hva den kunne brukes til.
Synes etterhvert at det ble kjempeartig , både å legge ut det jeg hadde laget å få det inn i et system , men også å bli inspirert av alt det flotte som lages rundt omkring.  Finner stadig noe jeg har lyst til å lage - det er jo også veldig trivelig å få kommentarer på det en holder på med. Synes også det er spennende  å følge de jeg har på blogglista -  det er jo nesten som å sjekke om det er noe spennende i posten i dag,


2. Hvilke blogger følger du?

Alt som har med håndarbeid å gjøre, noen matblogger og hageblogger.


3. Favorittfarge?

Rødt -  varme nyanser sammen med sort.  Det vises også veldig godt når jeg går gjennom bloggen min å ser på det jeg har laget.

4. Favorittfim(er)?

"Så som i himmelen" -   Da jeg så den for en del år siden var det en helt spesiell opplevelse da filmen var ferdig,  folk ble bare sittende igjen i salen - ville ikke at det skulle være slutt liksom
.
5. Hvilke land ville du besøke, og hvorfor?

Vil tilbake til Frankrike, var på tur i Provence og det gjør jeg gjerne igjen. Besøke små tettsteder, lukte på lavendel, se store marker med solsikker, gå på markeder -  det var bare helt herlig.  Vil også tilbake til Roma, var der i 3 dager men det ble alt for lite.De 5 bloggene jeg gir denne Awarden til blir:

Tojas puslerier
Greta
Hjertelill
Stofftausa
AnnemaAlle disse har  mye fint håndarbeide i sine blogger, masse kjekt som frister å sette seg ned å sy selv.Det er også blogginnehavere med en vidt spekter når det gjelder alder - spennende.