søndag 15. august 2010

Tøffler
Glemte å legge inn bilde av tøflene jeg har heklet i forrige innlegg.  Disse er heklet i Cortina garn fra Sparkjøp, tovet på 60 grader. Tykke og gode ble de, og mye mindre enn jeg hadde beregnet..

Lang bloggpause

Nå er det lenge siden sist, men endelig er jeg i gang igjen.   Har ikke gjort så veldig mye håndarbeid i sommer.  Har mest vært på farta , har  også hatt barn og barnebarn på besøk. Kjempespennende å se sine barnebarn vokse og utvikle seg, bli til små personligheter.  Gleder meg allerede til neste gang jeg får se dem, kanskje i høstferien. 

 Har kikket på alt som er kommet inn på min bloggliste, uttrolig masse fint som produseres rundt omkring  Det blir for mye å skulle kommentere alt,  men jeg får komme sterkere tilbake siden..


Har heklet en del på teppet med bestemorruter  . Skulle bruke av restegarnet mitt , men har handlet inn en del nytt, det er ikke alt som passe i lag.


Når jeg er inne å kikker på blogger rundt omkring er det så mye jeg får lyst til å prøve å lage selv. Her er lite knippe av det jeg har gjort i sommer.  Noe av det blir lagt ut for salg i Eplabutikken min og i Annabua,
.