mandag 19. april 2010

Tilda
Da var endelig Tilda  dukken ferdig.  Kjempeartig å jobbe med   -  selv om det var masse pirkarbeid  - som tok ganske lang tid.  Tror nok jeg prøver meg på en til likevel, ble jo ganske fin til slutt. Denne heter Kitchengarden Angel.

18 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Ååh så söt Tilda du har gjort! Dina väskor på tidigare inlägg är också riktigt vackra!
Ha en bra dag!

ide-puffen sa...

Heia. Kjempe fin Tilda. Den hadde nok ikke jeg hatt tålmodighet med nei. Var innom salgsbloggen din i dag og du er virkelig flink. Billige veskene dine synes jeg.

Takk for kommentar på huset.....det er stort og gammelt, men har mye sjel. Vi snakker ikke om hvordan jeg får tid til å vaske og holde det i orden he he. Vi har bodd her i 5 mnd og trives veldig. En av grunnene til at vi kjøpte det er det enorme verkstedet i kjelleren og stor hage :)

Nå titter jaggu solen fram imellom snøbygene her.
Ha en fin kveld.

Randi

Trine Pedersen sa...

Kjempestilg Tilda. Har sett på sånne lenge, men det blir nok for mye pirk for meg. Kanskje det kommer sånne i salgsboden din?:)

Konserten var virkelig helt topp, storkoste meg.

Bare si fra hvis jeg skal lage kort til lillejenta, det gjør jeg gjerne.

Trine :)

Smått og Stort sa...

Så nydelig den var da! Klart du må sy en venninne til henne- så kan de kose seg og drikke kaffe sammen.. Takk for koselig kommentar inne hos meg. Jo- jeg får laget en del, men det går jo hardt utover husarbeidet da... er jo ikke noe overmenneske heller he he... Nå er minstemann begynt i barnehage og jeg skal ikke i jobb før i mai- så nå står jeg på som bare det med hobbyene mine! Krampekoser meg!! ღ
Klem fra Sissel

Anne Lise sa...

Takk for hilsen på bloggen min. En skikkelig skjønn engel du har laget her. Har også Tildabøkene og planer om å sy noe derfra, men vet ikke når. Ha en fortsatt fin kveld.

Randis side sa...

Så fin Tilda du har sydd :) Ser også at du e en kløpper til å sy vesker! Kjempefine! Og viktig med masse lommer i! :) Ha en fin syuke! Klem

Sissel`s syglede sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i min blogg. Har svevd rundt i din blogg i kveld og du lager utrolig mye fint. Tusen takk for titten:-)
Har tenkt mye på Tilda figurer men får meg lizzom ikke til å begynne. Jeg vet at det er mye pirkearbeid og det er ikke min sterke side :-)
Ha en finfin kveld.
Klemz fra Sissel.

Karilla sin hobbyblogg sa...

Kjempefin tilda figur. Takk for komentar på bloggen min. det er ikke blonde jeg har brukt på kjolen min, men tyll og et bånd.
Ha en fin uke.

Anita sa...

HEr var det veldig masse inspirasjon, det liker jeg :0)) Min syinspirasjon er desverre i minus om dagen, men jeg håper den dukker opp igjen, etterhvert! Du får kose deg og ha en fortsatt flott uke!

Mona sa...

Så fin hun ble. Har ikke tolmodighet til slikt pirk. Sudde en snømann en gang. Det får holde. Ha en fin syuke.

strikkedilla sa...

Så søt den var.

Odins lille hjørne sa...

Skikkelig flott Tilda!! Ordentlig forseggjort med masse flotte detaljer!

Grethe sa...

WOW, denne var søt. Kan tenke meg at dette tar tid, men så FLOTT, nydelig arbeid. Lykke til med neste...
Ha en fin dag.

Jorunn Elizabeth sa...

kjekt å høre at du også har bestillt stoffer fra USA. Skal bli spennende å motta dem. Du får informere om hvordan det går med din forsendelse også.

Randi sa...

Har endelig tatt med tid til å titte innom bloggen din og jeg likte det jeg så så godt at jeg har lagt meg til som følger.

Byveska var bare så UTROLIG flott!!!

Ha ei trivelig helg!

Timotei sa...

Sååå fin Tildadukke! Vet det ligger masse arbeid bak slike dukker, mye pirk og småtterier som skal på plass.

cille sa...

Tusen takk for nok et hyggelig besøk i bloggen min, kjempe kos! Ja nå har jeg vært innom salgsboden din også og du frister med mye fint, kjekkt å få seg en egen liten salgsside. Masse fint håndarbeidet å se hos deg siden sist! Reser med pinnene er du!

AnneTing sa...

Kjempefin disse englene! Hyggelig blogg du har :-) god helg!