søndag 15. august 2010

Lang bloggpause

Nå er det lenge siden sist, men endelig er jeg i gang igjen.   Har ikke gjort så veldig mye håndarbeid i sommer.  Har mest vært på farta , har  også hatt barn og barnebarn på besøk. Kjempespennende å se sine barnebarn vokse og utvikle seg, bli til små personligheter.  Gleder meg allerede til neste gang jeg får se dem, kanskje i høstferien. 

 Har kikket på alt som er kommet inn på min bloggliste, uttrolig masse fint som produseres rundt omkring  Det blir for mye å skulle kommentere alt,  men jeg får komme sterkere tilbake siden..


Har heklet en del på teppet med bestemorruter  . Skulle bruke av restegarnet mitt , men har handlet inn en del nytt, det er ikke alt som passe i lag.


Når jeg er inne å kikker på blogger rundt omkring er det så mye jeg får lyst til å prøve å lage selv. Her er lite knippe av det jeg har gjort i sommer.  Noe av det blir lagt ut for salg i Eplabutikken min og i Annabua,
.

5 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Så vackra grytlappar och andra fina saker du hunnit göra fast du haft en härlig sommar med barn och barnbarn!
Ha en skön dag!

cille sa...

Nydelig, nydelig hjerter og grytekluter samt puten! Koslig at du er tilbake igjen! Blir spennende å følge med på hva du tryller fram av flotte ting igjen! Byttehandel...igjen?

Snertne sneller og små nøster sa...

Hyggelig å se deg igjen da :-) Høres ut som om sommeren har vært fin, og du har da produsert masse :-D

Ha en flott søndag og klem fra Siv

Trine Pedersen sa...

Hei du!

Ja, tenk da var ferien over. Fikk ikke gjort så mye som jeg hadde tenkt, men litt ble det. Så mye flott du har fått lagd i ferien da. Hjertene var så nydelige.:) Blir morsomt å komme ordentlig i gang med bloggingen igjen.

Ha ei fin uke!

Klem, Trine :)

Smått og Stort sa...

Koselig å se deg igjen! Har merket at du har vært borte... Så masse fint du har produsert !!! Nyydelige hjerter og de gryteklutene liker jeg kjempegodt!
Ha en fin uke-
klem fra Sissel